14 Ocak 2016 Perşembe

GALERİ FINE ART MUHTEŞEM BİR SERGİ İLE KAPILARINI AÇTI

GALERİ FINE ART MUHTEŞEM BİR SERGİ İLE KAPILARINI AÇTI
Galeri Fine Art muhteşem bir sergi ile kapılarını açtı. Sergi SONSUZLUK ismini taşıyor. Serginin konsepti Yapımcı-Yönetmen Mecit Dölek, Küratör & Ressam Funda Tümer ve Ressam Mehmet Atlı tarafından hazırlandı.
Sergide Yurdun birçok şehrinden katılımcı 22 sanatçı yer almakta.
Sergide Sanatçılar Abdülkadir Yıldırım, Ahmet Serhat Bingül, Erdal Bölükbaşı, Fatma Nazan Özsaka, Hülya Ilgaz, İlhan Somuncuoğlu, Mahire Erk, Necla Tosmur, Nurgül Baş Kılıç, Süheyla Üstek, Sibel Tetik, Yasemin Arslan, Zehra Nur Saraç yağlıboya eserler, Sema Erdoğan portre eserler, Arzu Emel Altınkılıç seramik eserler, Türkcan Berkok gravür, Özlem Akdağ ve Seray Varol Çakar karakalem eserler, Esen Yüksel Rölyef, Funda Tümer serigrafi üzeri akrilik, Neşe Gümüşcüoğlu suluboya ve Neşe Kalınbacak'dan kağıt rölyef eserleri görmek mümkün.
Galeri tarafından katılımcı sanatçılara Değerli Üstatlar Ressam Derya Saatçioğlu, Ressam Savaş Simitli ve Ressam Ferman Aydın eşliğinde katılım belgesi verildi.
Açılışa yoğun bir ilginin olduğu sergi 30.Ocak.2016 tarihine kadar izlenebilecek. Sergi eş zamanlı olarak international boyutta Ulusal Haber Ajansı tarafından online sergi olarak yayınlanacak.

































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder