24 Şubat 2014 Pazartesi

BURSA KÜLTÜR SANAT Fine Art Sanat Birliği Karma Resim & Seramik Sergisi

BURSA KÜLTÜR SANAT
Fine Art Sanat Birliği Karma Resim & Seramik Sergisi
BAŞLANGIÇ : 15 Ocak 2014
BİTİŞ              : 15 Şubat 2014
SAAT              : 10:00
YER                : Kent Meydanı AVM
Bu etkinliğe katılıyor musun? 
Fine Art Sanat Birliği Karma Resim & Seramik Sergisi?
Bütün BURSA halkı bu etkinliğe davetlidir..
Etkinlik Description
Aralarında ressam Nedret Suna ve seramik sanatçısı Ersoy Yılmaz’ın olduğu 13 sanatçının eserlerinden oluşan karma resim & seramik sergisi Kent Meydanı AVM -3 Katı’nda bulunan Sanat Galerisi’nde açıldı.
Fine Art Sanat Birliği Başkanı Funda Tümer küratörlüğü’nde Kent Meydanı AVM Sanat Galerisi’nde açılan sergide, 13 sanatçının 45 eseri sergileniyor.
Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği sergide, ressamlar Nedret Suna, Eser Sarı, Mevlüde Varol, Rabia Bıdı, Çetin Kul, Erten Konyar, Jonal Buenafe ve ressam Süheyla Yılmaz San’dan benzersiz keçe çalışmaları, Erdinç Sakin ve Funda Tümer’den karışık teknik uygulamalar ile farklı eserler, seramik sanatçıları Ersoy Yılmaz ve Seyhan Yılmaz’dan eşsiz seramik çalışmalar sergileniyor.
Genç sanatçıların da teşvik edildiği karma resim ve seramik sergisinde, eğitimine devam eden sanatçı adayı Elif Nadas’ın yaptığı tablolara da yer verildi.
Farklı tarzdaki eserlerin yer aldığı sergi, 30 Ocak’a kadar Kent Meydanı AVM -3 Katı’nda bulunan Sanat Galerisi’nde gezilebilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder